۱۳ دلیل لزوم مصرف روغن ماهی

بدنسازهای جدی و سخت کوش و سایر ورزشکارانی که مجدانه در تلاش برای رسیدن به درجات بالای ورزشی هستند و یا آنهایی که به داشتن یک ترکیب بدنی عالی همیشه به عنوان یک نیاز نگاه می کنند بدانند که روغن ماهی 13 خاصیت  منحصر به فرد دارد که هر کدام به نوبه خود در جهت حفظ یک بدن ماهیچه ای و خوش ترکیب و در عین حال داشتن یک سیستم درونی عاری از هرگونه مشکل مفید می باشند.

به هر حال اگر قصد دارید تمرینات تان را با ماکزیمم تلاش دنبال کنید پس روغن ماهی را حتماً به فهرست برنامه غذایتان اضافه کنید.

فواید این ماده غذایی مفید عبارتند از:

باقی مطلب را در ادامه مطلب بخوانید


13 دلیل لزوم مصرف روغن ماهی



بدنسازهای جدی و سخت کوش و سایر ورزشکارانی که مجدانه در تلاش برای رسیدن به درجات بالای ورزش هستند و یا آنهایی که به داشتن یک ترکیب بدنی عالی همیشه به عنوان یک نیاز نگاه می کنند بدانند که روغن ماهی 13 خاصیت  منحصر به فرد دارد که هر کدام به نوبه خود در جهت حفظ یک بدن ماهیچه ای و خوش ترکیب و در عین حال داشتن یک سیستم درونی عاری از هرگونه مشکل مفید می باشند.

به هر حال اگر قصد دارید تمرینات تان را با ماکزیمم تلاش دنبال کنید پس روغن ماهی را حتماً به فهرست برنامه غذایتان اضافه کنید.

فواید این ماده غذایی مفید عبارتند از:

     

1- روغن ماهی حفظ سلامت غشاء سلول اسید Eicosapentaenoic یا همان (EPA) و اسید Docosahexaenoic یا همان (DHA) را تضمین می کنند. غشاء سلول منعظف و محتوی تعداد زیادی از گیرنده های انسولین است که گیرنده و پاسخده انسولین در سیستم بدن هستند همین امر نتیتجتاً  کاهش ذخایر چربی در سلول های چربی را سبب می شود.


2- روغن ماهی ژن های لیپولیتیک( ژن های چربی سوزی) را فعال می کند.


3- روغن ماهی ژن های لیپوژنیک( ژن های ذخیره کننده چربی) را غیر فعال می کند.


4- روغن ماهی پروتئین های واکنش پذیر C را تقلیل می دهد که اخیراً کشف شده به عنوان یک فاکتور ریسکی، ابتلا به بیماری التهابی همچون پوکی استخوان، آنژین، انسداد شرائین، حمله قلبی، سکته، از کار افتادن قلب بر اثر تراکم مایعات و دیابت می باشد. به نظر می رسد DNA موجود در روغن ماهی بیشترین وظیفه را به عنوان یک ماده محافظ مؤثر برعهده دارد. DNA همچنین توانایی بالایی در کاهش فشار خون دارد.


5- روغن ماهی دارای حق تقدم به منظور تولید انرژی زمانی که در سلول های چربی ذخیره شد را دارد.


6- روغن ماهی التهابات ناشی از تمرینات ورزشی را کاهش می دهد.


7- روغن ماهی میزان استفاده چربی های ذخیره شده در سلول های مخصوص ذخیره شده در سلول های مخصوص ذخیره چربی را افزایش می دهد.


8- روغن ماهی مدیریت درد از طریق کاهش التهابات را سبب می شود.


9- EPA موجود در روغن ماهی به عنوان تنظیم کننده ارسال خون به مغز عمل می کند. که این خاصیت در حفظ تمرکز در طول اجرای تمرینات(با وزنه) بسیار ضروری می باشد. DHA در عملکرد حافظه غشاء مغز و قوه شناخت بسیار مهم می باشد.


10- روغن ماهی سطح سراتونین (انتقال دهنده عصبی شادی آور) را افزایش می دهد. بنابراین روغن ماهی میزان بروز افسردگی، تشویش، اضطراب، ترس های ناگهانی و کاهش هوس برای خوردن کربوهیدرات (نشاسته) را سبب می شود.


11- روغن ماهی ریسک ابتلا به بیماری های تنفسی را بوسیله کاهش تری گلیسریدها، homocysteinc، fibrinogen و افزایش سطح HDL (کلسترول مفید) تقلیل می دهد.


12- روغن ماهی از طریق چند مکانیزم باعث کاهش فشار خون می شود. که از جمله می توان به افزایش ترکیبات گشاد کننده رگ ها و اکسید نیتریک و کاهش التهاب های عروقی و بلوکه کردن عناصر مسدود کننده در دیواره رگ ها مثل کانال  هایی از کلسیم که ویسکوزیته خون را کاهش می دهند.


13- روغن ماهی یک مقابله کننده با استرس عالی به شمار می آید. مکمل کردن این اسید چرب ضروری از فعال شدن آدرنال استروئیدها، آلدسترون، اپین فرین و نورامین فرین که با فشار فکری افزایش می یابند ممانعت می کند. به همین خاطر برای همان میزان استرس در صورت مصرف روغن ماهی به صورت مداوم هورمون های استرس کمتری تولید می شود.


هریک از دلایل فوق اهمیت مکمل کردن روغن ماهی را در رژیم غذایی برای ما ایجاب می کند پس از اضافه کردن این ماده غذایی با ارزش  و بی نظیر به فهرست مواد غذایی روزانه تان دریغ نکنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد